Hyundai KONA már 4.649.000 Forinttól* 3,99% kamat** THM: 4,14% - 4,22%**

További modellekre vonatkozó ajánlatokért kérjük lépjen kapcsolatba a hivatalos Hyundai márkakereskedőjével.

*A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A részletekről, valamint az 5 év garancia részletes feltételeiről, kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél vagy a www.hyundai.hu oldalon! A hirdetésben feltüntetett ár ajánlott fogyasztói ár, mely Hyundai KONA 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LIFE modellre vonatkozik, és visszavonásig érvényes. Forgalmi viszonyoktól függően a fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,24 l/100 km; CO2-kibocsátás: 142 g/km. A Life felszereltségről további információ áll rendelkezésre a https://hyundai.hu/downloads/arlistak/Kona_arlista.pdf?ref=2334 oldalon.

** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.). A szolgáltatás közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu honlapon.

Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez.A szolgáltató által biztosított konstrukció Forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 36-84 hónap. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, ügyleti kamatláb 3,99%, havi törlesztés 55 236 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3 321 160 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7 000 Ft, vételár 4 649 000 Ft, önrész min. 929 800 Ft, THM: 4,16%.

Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 3,78% kamatfelár, azaz 3,99%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges.

Az ajánlat 2019.03.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Merj különbözni!

Néha azok a legjobb pillanatok, amikor nem a világ formál minket - hanem amikor mi formájuk azt. És ez a KONA szellemisége. A stílus és a teljesítmény dinamikus kombinációja, amely a legmodernebb technológiával párosul. Ez a kompakt SUV megérdemel egy közelebbi pillantást.

Formaterv

A formás vonalak stílusos élekkel való kombinálásával, a vadonatúj KONA formája minden szögből kifejező. Erőt sugárzó felületei, melyek egyedi, hangsúlyos sárvédő elemekben végződnek, kiemelik az autó merész formáját.

Meghajtás


177hp265Nm

1.6 T-GDI

benzinmotor

A KONA 177 lóerős 1.6-literes turbó feltöltésű motorja 8 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-ról 100 km/h-ra. Gyors reakciójú hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) és négykerék-meghajtással kombinálva, a KONA biztosítja a kellő teljesítményt és kiegyensúlyozottságot a városi utakon és az országutakon egyaránt.


Technológia

A KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújt és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életet, mint például a HUD (head-up) kijelző. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer pedig kiváló hangzást és stílusos utazást biztosít.

Külső

Te határozod meg.

Keverd és válaszd ki autód egyedi színeit, hogy kifejezd saját stílusodat. Próbáld ki a színválasztót, hogy megtervezhesd saját, személyre szabott autódat és válassz a kéttónusú tetők, sportos könnyűfém keréktárcsák, a beltérben használt színbetétek és merész külső színek, mint a Tangerine Comet és az Acid Yellow árnyalatok közül. Merj különbözni!

   Te adod a stílusát

   Magabiztos és egyedi. A vadonatúj KONA-t úgy tervezték, hogy megforduljanak utána és felkeltse az érdeklődést. A magával ragadó merész külső formaterv, az erőt sugárzó felületek, a keskeny LED lámpatestek és az egyedi részletek kihangsúlyozzák az autó erős SUV egyéniségét.

   Ikerfényszórók

   Az egyedi ikerfényszórós formaterv full LED fényszórókkal és a LED-es nappali menetfénnyel (DRL) összetéveszthetetlen első világítást eredményez.

   Hűtőrács

   A Hyundai egyedi ikerfényszórói és a jellegzetes kaszkádos hűtőrács merész elülső részt kölcsönöznek az autónak.

   Keréktárcsa

   Elegáns, könnyűfém keréktárcsákkal is elérhető, egészen 18-hüvelykes méretig.

   Hátsó LED lámpák

   Vékony hátsó LED lámpák egyedülálló védőburkolati takarással.

   Hátsó légterelő

   A vékony hátsó légterelő beépített LED féklámpát tartalmaz.

   Párosítsd össze!

   A részletekre való különleges odafigyelés az, ami miatt a vadonatúj KONA ennyire különleges. Fedezd fel a kiváló minőségű anyagok által nyújtott kivételes kényelmet, amely érzéki és kifinomult érzéssel párosul. A beltér testreszabása során négy különböző színkombináció közül válaszhatod ki a saját stílusodhoz legjobban illőt. Nincsenek többé unalmas műszerfalak!

   Bright Orange.

   Narancssárga színű kiemelések a légbeömlők keretében, a sebességváltó és motor indítógombjának gyűrűjén, illetve az ülések és a kormánykerék varrásán.

   Red Hot.

   A Red Hot opció elérhető színes biztonsági övekkel, valamint fényes fekete belső ajtókilinccsel és kormány küllő burkolattal is.

   Lively Lime.

   A Lime opció színes biztonsági övekkel, valamint fényes fekete belső ajtókilinccsel és kormány küllő burkolattal is kapható.

   Classic Grey.

   Az alapváltozat klasszikusabb megjelenésű matt szürke színe megjelenik a légbeömlők keretében és a sebességváltón, valamint a motor indítógombjának gyűrűjén illetve az ülések és a kormánykerék varrásán.

   Bright Orange

   Red Hot

   Lively Lime

   Classic Grey

   Teljesítmény

   Fokozd tovább!

   Tetszésed szerint. Teljesítmény, élmény és hatékonyság. A KONA esetében két nagy hatékonyságú, turbó feltöltésű benzinmotor közül választhatsz. A választék csúcsán a 177 lóerős 1.6-literes T-GDI motort található, amelyhez négykerék-meghajtás és hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT) társul. A duplakuplungos sebességváltó (DCT) az üzemanyag takarékosságot és a kézi kapcsolású sebességváltók használata által kínált vezetési élményt kombinálja az automata sebességváltók jelentette kényelemmel. A választékban megtalálható a kisebb, ugyanakkor erős, 120 lóerős, első kerék meghajtású 1.0-literes T-GDI benzinmotor. Ez a változat hatfokozatú kézi sebességváltóval kapható, amelyet a nagyobb üzemanyagtakarékosságra optimalizáltak. 2018-ban egy új 1.6-literes CRDi dízelmotorral bővül a választék.

   1.0 T-GDI
   1.6 T-GDI
   1.6 CRDi

   1.0 T-GDI

   Benzinmotor

   A gazdaságosabb mobilitást kereső vezetők választhatják a csökkentett hengerűrtartalmú 1,0-literes T-GDi 3-hengeres 120 lóerős (88 kW) 172 Nm forgatónyomatékú turbó feltöltésű benzinmotort. Élvezd a kedvezőbb üzemanyag fogyasztást. Az elektronikusan vezérelt turbónyomás szabályzó szeleppel ellátott turbó feltöltő javítja az üzemanyag-fogyasztást, csökkentve a szivattyúveszteségeket, valamint javítva a gázpedál-reakciót és a forgatónyomatékot az alsó tartományban. A GDi injektor befecskendezési nyomása az átlagot meghaladó 200 bar, mely biztosítja a tiszta égést és javítja az üzemanyag-fogyasztást valamint a károsanyag-kibocsátást. A motort első kerék meghajtással és hatfokozatú kézi sebességváltóval kínálják.


   120hp


   172Nm

   1.6 T-GDI

   benzinmotor

   A nagy teljesítmény érdekében, a KONA 1.6-literes 177 lóerős turbó feltöltésű motorja 8 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-ról 100 km/h-ra. A belső fejlesztésű, csökkentett hengerűrtartalmú 1.6-literes T-GDI négyhengeres turbó feltöltésű benzinmotor 177 lóerős (130 kW) teljesítménnyel és 265 Nm forgatónyomatékkal könnyedén kezeli a városi vezetési környezetet és nem vonakodik a vidéki utaktól sem. A KONA a Hyundai által újonnan kifejlesztett, kompakt négykerék-meghajtással és a könnyed váltású 7DCT-vel kapható.


   177hp


   265Nm

   1.6 CRDI

   Dízelmotor

   A bevezetést követően egy éven belül a KONA motorpalettája tovább bővül az újonnan kifejlesztett, hatékony, 1.6-literes, négyhengeres turbó feltöltésű dízelmotorral, amely két kimeneti teljesítménnyel lesz elérhető.

   2018-ban érkezik.

   Hatfokozatú kézi sebességváltó

   A KONA hatsebességes kézi sebességváltóját a nagyobb üzemanyagtakarékosságra optimalizáltak. 1.0-literes, 3-hengeres, T-GDI turbófeltöltős benzinmotorral és első kerék meghajtással kapható.

   Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT)

   A KONA duplakuplungos sebességváltója (DCT) kombinálja a kézi kapcsolású sebességváltók üzemanyag hatékonyságát és vezetési élményét az automata sebességváltók kényelmével. A vadonatúj KONA kétféle vezetési módot kínál: normál és sportos. Sportmódban a rendszer csak magasabb fordulatszám tartományon kapcsol a következő fokozatba.

   Kapaszkodj meg!

   A vadonatúj KONA egy igény szerint kapcsolható négykerék-meghajtású rendszert kínál, az optimális kormányzás és kanyarodás érdekében. Biztonságosabb és élvezetesebb vezetést biztosít a csúszós felületű és egyenetlen vidéki utakon. A fejlett ívmeneti tapadásszabályozó rendszer (ATCC) javítja az autó gyorsaságát és stabilitását, hatékonyan osztja el a nyomatékot a kanyarokban történő kigyorsításkor. Mindez valódi, izgalmas vezetési élményt kínál, hisz nem csupán az a fontos, hogy elérjük célunkat, hanem az is hogy miként érezzük magunkat az úton.

   Technológia

   Csúcstechnológia – Neked!

   A vadonatúj KONA az általad elvárt folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtja és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életet, mint például a head-up display, a vezeték nélküli telefontöltés, valamint a jobb láthatóságot és könnyebb kezelhetőséget biztosító nagyméretű, lebegő érintőképernyő.

   Biztonság

   Hyundai SmartSense

   A fejlett vezetéstámogató rendszerünket (ADAS) magába foglaló Hyundai SmartSense-el felszerelt KONA, kategóriájának élenjárója a legújabb aktív biztonsági technológiák terén, melyek azért kerültek beépítésre, hogy biztonságosabb és nyugodtabb autózást nyújtsanak számodra. Az ütközést elkerülő automatikus fékasszisztenstől kezdve, a járműveket észlelni képes holttérfigyelő rendszerig, a KONA figyelmeztetni tud a vezetés közben felmerülő veszélyekre.


   Autonóm vészfékezőrendszer gyalogosfelismerő móddal (FCA)

   Az FCA rendszer az előre felszerelt kamerát és a radaros érzékelőt használja a jármű előtt haladó forgalom megfigyelésére. Amennyiben egy lehetséges ütközés veszélyét vagy gyalogos jelenlétét észleli a jármű előtt, akkor figyelmezteti a gépjárművezetőt, és ha szükséges akkor automatikusan lelassítja vagy megállítja a járművet.


   Aktív Sávtartó rendszer (LKA)

   Az alapfelszereltség részét képező sávtartó asszisztens (LKA) a jármű elején elhelyezett kamerát használja az útra felfestett vonalak figyelésére. Nem szándékos sávváltás esetén figyelmezteti a gépjármű vezetőjét és ellen-kormányoz, hogy a járművet a sávon belül tartsa.

   *A sebességmérő kamerákra figyelmeztető jelzés nem minden országban elérhető.


   Holttér-figyelő rendszer sávváltás asszisztenssel

   A hátsó lökhárító aljába szerelt két radarérzékelő használatával a rendszer figyelmeztet a holttérben lévő forgalomra. Amennyiben irányváltást kísérelsz meg ilyen helyzetben, a rendszer a veszélyről hangjelzéssel figyelmeztet.


   Full LED világítási technológia

   Az távolsági fényszóró asszisztens (HBA) érzékeli mind a szembejövő, mind pedig az ugyanabban a sávban az autó előtt haladó járműveket éjszaka, és ennek megfelelően lekapcsolja a távolsági fényszórót és tompított fényre vált. A statikus kanyarkövető fényszóró (SBL) kanyarodáskor megvilágítja a jármű előtti területet, így javítva a látási viszonyokat éjszaka.


   Mögöttes keresztirányú forgalom felügyelet (RCWW)

   Szűk parkolóhelyről történő kitolatáskor a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer csökkenti az ütközés kockázatát. A hátul elhelyezett 2 radarérzékelő segítségével a rendszer figyelmeztet bármilyen közeledő keresztirányú forgalomra.


   Vezető éberségének csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAW)

   Ez, az alapfelszereltség részét képező rendszer a biztonságot és a kényelmet egy teljesen új szintre emeli azáltal, hogy folyamatosan figyeli és elemzi vezetési szokásokat. Amennyiben figyelemhiányra utaló viselkedési jeleket észlel, akkor a rendszer (DAW) hangjelzéssel, valamint a műszerfalon megjelenő üzenettel figyelmezteti a vezetőt.

   Kényelem

   A sokoldalú KONA kategóriája legnagyobb lábterével, fejterével és vállterével rendelkezik. A magasra nyíló csomagtér ajtó és az alacsony rakodási magasság gyors és gond nélküli pakolást tesz lehetővé. Egy kompakt SUV, amely nem köt kompromisszumot a hely tekintetében, sőt, hatalmas, 361 literes csomagtér kapacitással rendelkezik. Egyszerűen bővíthető: a hátsó ülések egyetlen mozdulattal másodpercek alatt előre dönthetők. A síkba hajtott hátsó ülésekkel pedig 1143 literes hely áll rendelkezésére, amely tökéletes egy hétvégi kiruccanáshoz.

   Csavard fel a hangerőt!

   Maradj kapcsolódva a városban vagy légy offline és ruccanj ki vidékre a hangerőt maximumra tekerve. A csúcsminőségű KRELL hangrendszer kiváló hangzást biztosít, hogy stílusosan utazhass. Nem számít, miként kívánod felfedezni azt, hogy mi hajt, a KONA folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtja és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. Mint például a 8-hüvelykes érintőképernyő, amely mindent könnyen elérhetővé tesz Apple CarPlay™ és Android Auto™ támogatással. Fejezd ki magad!


   Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

   Csúcsminőségű KRELL hangrendszer.

   8-hüvelykes érintőképernyő