Nem átlagos szabadidőjármű.

Úgy véli, a szabadidőjárművek és az élvezetes vezethetőség nem összeegyeztethetők? Gondolja át újra! Íme, az N. A sokoldalú, nagyteljesítményű, vadonatúj Hyundai KONA N legalább annyira szól a természet barátaihoz, mint a sportos vezetés rajongóihoz. Bármilyen kalandra vágyik – a KONA N gondoskodik az izgalomról.

 1. The all-new Hyundai KONA N in the colour Sonic Blue on a city street from above.

  Hamisítatlan sportos crossover.

  Nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltójával (DCT) és 280 lóerős hajtásláncával a KONA N ha akarná, sem tagadhatná le génjeit. Bizony: valódi N modell.

 2. The all-new Hyundai KONA N in the colour Sonic Blue on a racetrack.

  Sokoldalú, nagyteljesítményű szabadidőjármű.

  A sokoldalúság fogalmát kiterjesztő, új KONA N ugyanúgy helytáll a mindennapi ingázások során, mint a kalandokhoz vezető; kanyargós ösvényeken. Vagy éppen - ha Ön úgy kívánja - a versenypályán.

 3. Interior of the all-new Hyundai KONA N from a drivers view.

  Mint egy videojáték, csak a valóságban.

  Tegye izgalmasabbá a mindennapokat a 10,25 colos digitális műszeregységgel, a sportos vezetésre optimalizált head-up kijelzővel, és persze az N Power Shift rendszerrel.

  Külső

  Kompromisszumok nélküli teljesítmény.

  A Hyundai N almárka és a Hyundai Formatervezési Központ munkatársai közötti együttműködés most először terjedt ki szabadidőjárműre. Az eredmény: egy erőt sugárzó alkotás, amely az új KONA modern dizájnját az N sportrészleg által alkalmazott merész, dinamikus formanyelvvel kombinálja.

  1. The all-new Hyundai KONA N in the colour Sonic Blue from the front left side.

   Szemből.

   Az orr stílusát a megnövelt, ikonikus légbeömlő, valamint a KONA jellegzetes LED-es fényrajzolata határozzák meg. A mélyre húzott hűtőmaszk és a piros díszítőelemek határozott motorsport-hangulatot teremtenek.

  2. The all-new Hyundai KONA N in the colour Sonic Blue from the front right side.

   Oldalról.

   A lökhárító sziluettje és a díszítő elemek átnyúlnak az oldalfalra, egyszerre sugallva a takarékosságot és a sebességet. A 19" kovácsolt könnyűfém keréktárcsákra Pirelli P Zero abroncsokat szereltek.

  3. The all-new Hyundai KONA N in the colour Sonic Blue from rear with lights on.

   Hátulról.

   Az N hangulatot karakteres féklámpával szerelt, nagyméretű, dupla tetőspoiler erősíti. A KONA N sportos karakterét dupla kipufogó hangsúlyozza. 

   The power of choice.

   • Performance Blue

   • Atlas White

   • Dark Knight Gray Metallic

   • Ignite Flame

   • Sonic Blue

   • Phantom Black Pearl

   • Cyber Gray Metallic

   Belső

   Motorsport-ihletésű vezethetőség, mindennapi kényelem.

   Ha szeret vezetni, imádni fogja a KONA N-t, amint helyet foglalt a versenyhangulatú kagylóülésben. Minden részlet a zavartalan irányíthatóságot szolgálja, a kormányműtől a sebességváltó működésén át a menetteljesítmények folyamatos nyomon követhetőségéig.

   Menetteljesítmények

   Versenyteljesítmény a közúton. És az aszfalttól távol.

   A vadonatúj KONA N elhozza az N márka élményét a szabadidőjárművek világába. Az N többről szól, mint a 280 lóerős motorról vagy a nyolcfokozatú, olajfürdős duplakuplungos sebességváltóról. Olyan dinamikus funkciókat hoz magával, mint a rajtautomatika, az N corner carving differenciálmű, vagy az öt különböző üzemmódot (köztük egy testre szabható beállítást) kínáló N Grin Control rendszer. Élje át mindegyiket, legyen szó bármilyen menetkörülményről, bármilyen terepről. 

   1. The engine of the all-new Hyundai KONA N.

    Turbómotor.

    A 2.0 T-GDi benzinmotor legnagyobb teljesítménye 280 lóerő. A motor már kis fordulatszámon jelentős teljesítményt és forgatónyomatékot ad le, ami robbanékony, élvezetes vezethetőséget, dinamikus gyorsítóképességet eredményez.

   2. The all-new Hyundai KONA N driving on a racetrack in Sonic Blue.

    N Corner Carving differenciálmű.

    Az elektronikus vezérlésű, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD) szabályozza az első kerekekre jutó hajtóerő elosztását. A rendszer pontosabb kormányozhatóságot, valamint nagy sebességnél is fokozott ívmeneti stabilitást eredményez.

   3. The wet-type 8-speed dual clutch transmission of the all-new Hyundai KONA N.

    Duplakuplungos sebességváltó.

    A villámgyors kapcsolásokkal működő, olajfürdős, nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltó (N DCT) kézzel is kapcsolható, ezzel erősítve a versenyautós hangulatot.

    1. The all-new Hyundai KONA N driving on a gravel road, displaying the N Power Sense Axle.

     N Power Sense Axle.

     A még merevebbre, még könnyebbre tervezett első tengely gyors, pontos visszajelzést kínál a vezetőnek, ami jobb tapadásban és ösztönösebb vezetési élményben nyilvánul meg.

    2. N Man inspecting the Pirellu P Zero tyres of the all-new Hyundai KONA N.

     Sportabroncsok.

     Az egyedi fejlesztésű Pirelli P Zero abroncsok ugyanazok, amelyekkel a Hyundai a rali világbajnokságban versenyez.

    3. The all-new Hyundai KONA N driving over a hill on a gravel road in Sonic Blue.

     Tapadásszabályozás.

     A KONA N tapadásszabályozó rendszere a legnehezebb helyzeteken is átsegíti az autót (majdnem úgy, mint az összkerékhajtás.) Négyféle üzemmód (mély hó, hó, sár és homok) közül választhat.

     The all-new Hyundai KONA N electronically controlled suspension.

     Elektronikusan szabályozott felfüggesztés.

     A KONA N elektronikusan szabályozott felfüggesztése még pontosabb, testre szabható viselkedést biztosít. Ön dönti el, mennyire legyen feszes a futómű.

     Launch control of the all-new Hyundai KONA N.

     Rajtautomatika.

     Magabiztos gyorsulás: a rajtautomatika megakadályozza a hajtott kerekek megcsúszását, így álló helyzetből kigyorsítva is optimális tapadást biztosít. 

     Zenél a motor. Adjon gázt, csavarja fel!

     Halkítsa le az audiorendszert, és inkább hallgassa a KONA N különlegesen hangolt kipufogórendszerének erőt sugárzó dübörgését. 

     Biztonság

     Térképezze fel a teljesítmény határait a legnagyobb biztonságban.

     A KONA N a legszélsőségesebb körülmények között is stresszmentes élményt kínál. A Hyundai SmartSense a legmodernebb biztonsági és vezetőtámogató funkciókkal óvja Önt és utasait.

     Kapcsolódás

     Kitolja a csatlakoztatott autó határait.

     Az N még több adattal szolgál (motorteljesítmény, forgatónyomaték, töltőnyomás és gyorsulási értékek, köridő és gyorsítási idő), így Ön még pontosabban irányíthatja autóját, és uralhatja az élményt. A 10.25 colos AVN érintőképernyő exkluzív N tartalmat kínál. Okostelefonját Apple CarPlay és Android Auto rendszer segítségével csatlakoztathatja a rendszerhez, és a Hyundai ultramodern Bluelink szolgáltatásait is használhatja.

     Closeup of the digital 10.25" N Cluster of the all-new Hyundai KONA N behind the steering wheel.

     10,25’’ digitális N műszeregység

     Az N pilóta igényeit szem előtt tartva kifejlesztett digitális műszeregységen keresztül szemmel tarthatja a menetadatokat, valós időben olvashatja le a forgatónyomatékot és a töltőnyomást.

     Closeup of the high definition 10.25" touchscreen of the all-new Hyundai KONA N.

     Nagyfelbontású 10,25 colos érintőképernyő.

     A sportos menetadatok mellett az audio-vizuális és navigációs rendszer Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókkal is rendelkezik.

     Smartphone with the Bluelink® app on its screen.

     Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

     A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódással és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

     Kényelem és praktikum

     Erőteljes és kényelmes.

     Az N középpontjában a teljesítmény és a menetdinamika áll. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a minél izgalmasabb autós kalandok átélése során ne élvezhetnénk kimagasló kényelmet és praktikumot.

     Head Up Display (HUD) of the all-new Hyundai KONA N.

     Head-up kijelző (HUD.)

     A KONA N az első Hyundai sportmodell, amely head-up kijelzőt kapott. Sport vagy N üzemmódban olyan adatok jeleníthetők meg rajta, mint a fordulatszám, a sebesség, valamint a váltási esedékesség kijelző - mindez különleges N grafikával.

     Heated and ventilated seats of the all-new Hyundai KONA N.

     Fűthető és szellőztethető ülések.

     Télen meleg, nyáron hűvös. Mindkét első ülés rendelhető fűthető és szellőztethető kivitelben.

     Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

     Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj KONA N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

     The all-new Hyundai KONA N driving on a bridge from the rear.
     Hyundai 5 year unlimited mileage warranty.
     Hyundai is 6d future proof with all models.

     A jövőre felkészített motortechnológia.

     Az Európában újonnan forgalomba helyezett Hyundai KONA N modellek motorjai teljesítik az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.